جامع ترین و جدیدترین مجله تخصصی پزشکی ایران و جهان

در این مجله خبری اخبار اختصاصی پزشکی را دنبال کنید.

تانن موجود در چای چیست و چه فوایدی دارد؟ ( بخش اول)

تانن چای : جای تعجبی نیست که چای یکی از محبوب ترین نوشیدنی های جهان محسوب می شود. چای نه تنها نوشیدنی خوشمزه، تسکین دهنده و طراوت بخش است بلکه به خاطر خواص فروانی که برای آن کشف شده است بسیار مورد توجه می باشد.

تانن موجود در چای چیست و آیا این ماده برای بدن خاصیت دارد؟

تانن ها گروهی از ترکیبات هستند که در چای یافت می شوند. آنها به دلیل خاصیت و عطر و طعم خاصشان و خواص شیمیایی جالب توجهی که دارند، تحقیقات مختلفی رویشان انجام شده است. این ترکیبات می توانند خواص فروانی برای بدن ما داشته باشند.

[ بازدید : 6 ]


ادامه مطلب

[ جمعه 3 دی 1400 ] 20:43 ] [ Assaulters ]

[ ]

رژیم کتوژنیک هدفمند ؛ یک برنامه لاغری عالی برای همه افراد

رژیم کنوژنیک بسیاری از این چربیها به کبد منتقل شده، جاییکه آنها اکسیده و به کتونها(یا بدن کتون که از سه مولکول محلول در آب) تبدیل میشوند.  

[ بازدید : 175 ]


ادامه مطلب

[ جمعه 3 دی 1400 ] 20:40 ] [ Assaulters ]

[ ]

آلرژی‌های غذایی مهلک

محققان به‌وجود سلول جدیدی که به‌نظر‌می‌رسد سبب آلرژی‌های غذایی مهلک می‌باشد پی برده‌اند که این موضوع به توضیح اینکه چرا برخی از افراد واکنش‌های آلرژیک شدید نشان‌می‌دهند، کمک می‌کند و طی گزارشی که آن را «ماست‌سل‌های موکوسی تولید‌کننده‌ی   IL-9»  سلول‌های ( MMC9) می‌نامند‌، این سلول‌ها مقادیر زیادی از یک پروتئین ایمنی التهابی به‌نام اینترلوکین‌9(IL-9) تولید‌می‌کنند که شوک آنافیلاکتیک را در پاسخ به‌غذای خورده شده تقویت می‌کند که  پیشتر‌ازاین، منبع اصلی سلولی‌IL-9 نامعین بود.

برای آغاز پاسخ آلرژی غذایی‌، بدن به داشتن سطحی از IgE نیاز دارد و همچنین جهت بروز پاسخ شدید و آنافیلاکسی، باید سلول‌های MMC9 را نیز تولید‌ کند؛ چرا که بدون این سلول‌ها دچار آلرژی‌های غذایی شدید نخواهد شد.

برچسب ها: آلرژی‌های غذایی ,

[ بازدید : 34 ]


ادامه مطلب

[ يکشنبه 28 ارديبهشت 1399 ] 14:52 ] [ Assaulters ]

[ ]

ساخت وبلاگ
خشکشویی آنلاین بستن تبلیغات [x]